Umak za roštilj u kineskom stilu, kao što je BULL HEAD umak za roštilj (također poznat kao kineski satay ili Sa-cha umak), ima dugu povijest u kineskoj kuhinji. Mišljenja o podrijetlu umaka za roštilj (Sacha) široko su podijeljena. Najpouzdaniji je navodno začin koji su stari Malezijci primijenili na svinjetinu i govedinu pečenu na ražnju, koju su Kinezi nazvali "Sacha (ili kineski Satay)". i kasnije se predstavio Chao-chouu iz Malezije. Zahvaljujući pripremi i poboljšanju kuhara Chao-chou, umak za roštilj postao je popularan svugdje i široko se primjenjuje na kinesku kuhinju. Prema tome, umak za roštilj postao je kralj začina za kinesku kuhinju.
Sastojci: Sojino ulje, riba Brill, češnjak, začin, ljutika, sezam, kokos u prahu, sušeni škampi, čili u prahu i sol.
Pojačivač okusa (621.627.631)