283 g Patak's Exstra Hot Curry Pastes čine izvrsne marinde, koje se koriste samostalno ili pomiješane u 50:50 s običnim jogurtom. Meso marinirajte, zatim pecite na roštilju ili pečnici. Sastojci: Voda, Mljeveni začini 25% (Korijander, Paprika 5%, Kumin 2%, Začini, Piskavica, Đumbir), Ulje uljane repice 20, Koncentrirani pire od rajčice, Sol, Kukuruzno brašno, Kiseline (octena kiselina, Limunska kiselina, Mliječna kiselina), Senf u prahu, Šećer, Tamarind, Češnjak u prahu. Pogodno za vegetarijance i bez glutena
5,59€ 5,59€
1kg = 19,75€ 1kg = 19,75€
Patak's Exstra Hot Curry Pastes čine izvrsne marinde, koje se koriste samostalno ili pomiješane u 50:50 s običnim jogurtom. Meso marinirajte, zatim pecite na roštilju ili pečnici.
Sastojci:
Voda, Mljeveni začini 25% (Korijander, Paprika 5%, Kumin 2%, Začini, Piskavica, Đumbir), Ulje uljane repice 20, Koncentrirani pire od rajčice, Sol, Kukuruzno brašno, Kiseline (octena kiselina, Limunska kiselina, Mliječna kiselina), Senf u prahu, Šećer, Tamarind, Češnjak u prahu.
Pogodno za vegetarijance i bez glutena
Extra ljuti pileći curry
Sastojci: 2 žlice biljnog ulja
1 narezani srednji luk
70g Patak's Hot Curry Paste
250g narezane piletine
100 ml vode
200g svježih ili konzerviranih sjeckanih rajčica
1 žličica svježe nasjeckanog lista korijandera (po želji)
Metoda:
• U tavi srednje veličine lagano pržite luk u ulju do zlatne boje.
• Umiješajte Patak's Hot Curry Paste, dodajte piletinu i promiješajte te pržite dok se ne zapeče.
• Dodajte rajčice i vodu, dobro promiješajte i pokrijte posudu. Pirjajte na laganoj vatri 20 minuta.
• Poslužite ukrašeno nasjeckanim listom korijandera.
Savjet : Dodajte žlicu mango chutneya tijekom kuhanja za vrući, voćni curry.